Geciktiriciler Hakkında Merak Edilen 10 Şey!






Geciktirici sprey ve kremler hakkında en sık sorulan sorular ve cevapları

Bu yazımda,tarafıma sıklıkla gelen geciktirici sorularını toplu olarak yanıtlayacağım.Hazırsanız başlayalım;

Geciktiriciler hakkında en çok merak edilenler

En önemli soru:Erken boşalmanın kesin tedavisi var mı?

Cevap:Evet erken boşalmanın tedavisi var.Sorun fiziksel bir nedenden kaynaklanıyor ise üroloji,psikolojik bir nedenden kaynaklanıyor ise psikiyatri hekimleri bu tedaviyi yapmaktalar.

Tavsiyem;herhangi bir geciktirici ürünü kullanmadan önce hekiminize başvurmanız ve önerdiği tedaviyi uygulamanızdır.

Eğer çeşitli nedenlerden dolayı doktora gidemiyorsanız,aşağıdaki diğer cevaplar nispeten sağlıklı bir seçim yapmanıza yardımcı olabilir.

Soru 1 : Krem mi daha etkili sprey mi?

Cevap: Geciktirici spreyler,kremlere nazaran daha hızlı etki başlangıcına sahiptir.Spreyin etkisi yaklaşık 10 dakikada başlarken,geciktirici kremin etki başlangıcı 20 dk. civarındadır.Bu farklılığın nedeni ise,yüksek basınçla çıkan sprey moleküllerinin,epidermisin altına daha kolay nüfuz etmesidir.

Etki başlangıcı anlamında spreyler daha hızlı olsa da,etki gücü bire bir aynıdır.


Soru 2: Geciktiriciler nasıl gecikme sağlıyor?

Cevap: Topikal (yüzeye uygulanan)  krem,sprey formundaki tüm geciktiriciler peniste his azalması veya his kaybı meydana getirerek işlevini yerine getirirler.

His azalması oluşturmak için kullanılan ise lokal anestezik kimyasal ürünlerdir.Bu grupta yer alan lokal anesteziklerin en popüleri ise lidokain isimli etken maddedir.Lidokain sadece geciktiricilerde değil,diş çekimi ve ufak cerrahi müdahalelerde de sıklıkla kullanılır.

Soru 3: Kaliteli bir geciktirici spreyin veya kremin etkisi ne kadar sürer?

Cevap:Bu süre alınan ürüne bağlı olarak değişmekle birlikte,ortalama 1,5 saat etkisi devam eder.

Soru 4: Geciktirici boşalma süresini ne kadar uzatır?

Cevap:Yine alınan ürüne ve kişinin özelliklerine göre cevabı değişebilen bir soru...Kısaca açıklamak gerekirse;İleri derecede erken boşalma sorunu olan bir erkeğin boşalma süresi penis vajinada aktifken 1-3 dakika arasıdır.Bu erkek eğer kaliteli ve ultra güçlü bir geciktirici kullanırsa,boşalma süresi 7-10 dakikaya çıkabilir.

Yani kabaca,orijinal ve etkili geciktiriciler boşalma süresini yaklaşık olarak 3 katına kadar uzatır diyebiliriz.


Soru 5: Geciktirici kullandıktan sonra partnerim bana oral seks yapabilir mi?

Cevap:Eğer oral ilişki yaşanacaksa,hemen öncesinde penisi ıslak mendille silmek ya da yıkamak isabetli olacaktır.Çünkü geciktiricinin içeriğindeki etken madde kadının ağzında acı bir tat bırakır ve uyuşmaya neden olabilir.

Soru 6: Geciktirici krem ve sprey nasıl kullanılır?

Cevap:Geciktirici kremse,ilişkiden 20 dakika önce iki fındık büyüklüğünde alınmalı,penis kafası ve sünnet derisi (frenulum) başta olmak üzere tüm penise masaj yaparak yedirilmelidir.

Geciktiriciniz spreyse,ilişkiden 15 dk. önce 6-7 fıs penise sıkılmalı ve masaj yaparak emilmesi sağlanmalıdır.

Soru 7: Geciktirici hap nedir,nasıl etki eder?

Cevap:Dapoksetin etken maddesi içeren hap ve kapsüller,Merkezi Sinir Sistemi üzerinden etki ederek,ejakülasyonu(boşalmayı) geciktirmeye yardımcı olurlar.Dapoksetin hekim reçetesi veya tavsiyesi ile kullanılan bir ilaçtır.

Bu nedenden dolayı,doktor tavsiyesi olmadan kullanımı sakıncalıdır.


Soru 8: Hap mı daha iyi sprey mi?

Cevap:Bu sorunun yanıtı da kişiden kişiye değişir ancak benim görüşüm şu şekilde;Eğer geçici ve garantili bir çözüm aranıyorsa,bünyeye ilaç almak gereksizdir.Kaliteli bir sprey veya krem ile yan etki yaşanmadan sorun kolayca çözülebilir.

Soru 9: Geciktirici spreyler sağlığa zararlı mı?

Cevap:Hijyenik standartlarda ,etken profesyonel firmalarca üretilen geciktirici krem ve spreylerin bilinen bir yan etkisi rapor edilmemiştir.Bununla birlikte,sahte/taklit ürünler deride tahriş,kızarıklık,deri döküntüsü,nadiren de bulantıya neden olabilirler.

Yazıma başlarken de belirttiğim gibi,herhangi bir ürün kullanmadan önce doktorunuza başvurmanız en sağlıklı yöntemdir.

Soru 10:Taklit ve orijinal ürünü nasıl ayırt edebilirim?

Cevap:Bu ayrımı yapmak maalesef imkansızdır...Çok satılan,kaliteli geciktiricielerin bire bir taklitleri vardır ve hologramları dahi taklit edilmiş durumdadır.Geciktirici alırken bilinen,güvenilir satıcıları tercih etmek en garantili yöntemdir.

Tavsiye:Sitemizin alt kuruluşu olan Mahrem Shop’ta erkek cinselliği için farklı ürünler.Sağlığınıza gösterilen kadın özeni huzurla alışveriş yapmanıza yardımcı olabilir.

Mahrem Shop ‘’erkeklere özel ürünler’’ sayfasına gitmek için linki tıklayabilirsiniz: http://mahremshop.com/urun-kategori/erkeklere-ozel-urunler/

Güzelim Güzel Her yönü ile özgün ve yenilikçi kadın sitesi

Scroll To Top